Sorry, your browser does not support JavaScript!
Kontakt

Nadogradnja web stranica, održavanje i provjera koda – Web servis

Ako već posjedujete web stranicu s čijim ste dizajnom zadovoljni i ne želite ga mijenjati, bio razlog da vas posjetitelji i klijenti radi nje prepoznaju ili da označava svojevrsnu tradiciju za vas, a želite proširiti njenu funkcionalnost i interaktivnost… Na pravom ste mjestu.
Nadogradnja web stranica, održavanje i provjera koda – Web servis

Nadogradnja i ugradnja funkcionalnosti na web stranicu

Experti razumiju potrebne svojih partnera i klijenata stoga nudimo uslugu nadogradnje postojećih web stranica, ugradnju određenih funkcionalnosti poput kontakt formulara, obrazaca za rezervacije, bloga za objavljivanje vijesti i galerija a sve to uz pomoć ugradnje našeg vlastitog CMS sustava koji će Vam omogućiti da to samostalno obavljate, bez znanja pisanja HTML ili PHP koda.

CMS sustav koji smo razvili omogućuje nam uključivanje samo modula koji su Vam potrebni, poput modula za objavu članaka, ili modul za objavu galerija isl. CMS je softverska aplikacija koja se lako implementira u statične HTML/CSS stranice i omogućuje vlasnicima web stranica da upravljaju i ažuriraju sadržaj na svojoj web stranici bez potrebe za poznavanjem pisanja koda. Popularni CMS-ovi uključuju WordPress, Joomla i Drupal ali mogu biti i rađeni po mjeri poput CMS sustava koji Experti razvijaju.

Održavanje web stranica i koda

Kako je to s vozilima ili nekretninama tako i web stranice povremeno trebaju održavanje koje uključuje izmjenu zastarjelog koda, optimizaciju postojećeg koda, izradu redovne offline kopije stranice, nadziranje stranice u alatima poput „Search Console“ i „Google Analytics“, obnavljanje nefunkcionalnih poveznica isl.

Također u slučajevima da je neki segment vaše web stranice naizgled bez razloga prestao raditi ili radi nepravilno, Experti brzo i efikasno mogu ustanoviti problem i napraviti brze ispravke pružajući Vam Web servis na koji se možete osloniti.

HTML & CSS stranice

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

PHP & MySQL aplikacije

PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, na bazi podataka baziranim web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorile moćne, interaktivne web aplikacije i web riješenja.

SEO optimizacija stranica

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njegov sadržaj, struktura i kod, kako bi bila privlačnija pretraživačima te kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Web hosting i domene

Usluga koja poduzećima i pojedincima pruža tehnologiju potrebnu za hosting odnosno smještaj web stranice ili web aplikacije na server čime se one stavljaju na raspolaganje putem domene (npr. www.experti.com).

Online oglašavanje i marketing

Online marketing tehnike uključuju optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC), marketing na društvenim medijima, marketing sadržaja, email marketing i marketing utjecaja, među ostalima.

Wordpress web stranice

WordPress je svestran i fleksibilan platforma koja se može koristiti za izradu širokog spektra web stranica, od osobnih blogova do velikih e-commerce web stranica.

Proces narudžbe usluge i izrade web radova

Odlučili ste naručiti određenu uslugu od našeg tima i sada se pitate kako naručiti uslugu.

Što je sve potrebno isplanirati odnosno poslati da bi usluga bila završena brzo i kvalitetno.

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koja pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina

Baza web pitanja i odgovara

Malu baza web pitanja i odgovara u kojoj ćemo pokušati dati što jednostavnije odgovore na pitanja usko vezana uz web dizajn i web programiranje te tehnologiju koja je usko vezana uz izradu web stranica.

Unaprijedite svoju online prisutnost uz naša prilagođena web rješenja

Inovativna i kompletna web rješenja za moderne tvrtke i poduzetnike
Od koncepta do lansiranja, tu smo za vas. Naš tim skup je vrhunskih profesionalaca od koji svaki sa svojim jedinstvenim vještinama, idejama, kreativnošću i znanjima radi na tome da uspjeh te napredak naših partnera i klijenata bude neizostavan. Na našim web stranicama možete pronaći sve usluge koje Experti nude ali i objašnjenja samih principa tehnologija kako bi i vama olakšali i omogućili da prepoznate što je potrebno da se vaši poslovni projekti i dalje razvijaju.

Web Usluge

Proces narudžbe usluge i izrade web stranice ili web aplikacije

Što je sve potrebno da bi usluga bila obavljena brzo i kvalitetno
Kada dizajniramo vašu web stranicu, želimo se osigurati da imamo jasne ciljeve na umu. Za to, prvo ćemo trebati razumjeti vaše poslovne ciljeve - što želite postići sa svojom web stranicom, tko vam je ciljna publika i kako ćete mjeriti uspjeh. Prateći ovaj proces, možemo stvoriti web stranicu koja ne samo izgleda odlično, nego također zadovoljava vaše poslovne ciljeve i potrebe vaše ciljne publike.
Vrsta web stranice koja vam treba ovisit će o vašim ciljevima i potrebama vaše ciljne publike. Razumijevanjem ovih čimbenika možete surađivati s web dizajnerom ili programerom kako bi stvorili web stranicu ili web aplikaciju koja ispunjava vaše specifične potrebe i pomaže vam postići vaše ciljeve.
Kontakt Informacije

Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem

"Custom CMS" sustavi u kombinaciji s responzivnim dizajnom savršena su kombinacija s izgradnju web portala s novostima ali i za ugradnju u već postojeće web stranice.

Multi-korisnički CMS

Jednostavno objavljivanje

Efikasno za marrketing