Sorry, your browser does not support JavaScript!
Kontakt

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koji pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina. S godinama iskustva i strasti za izvrsnošću, posvećeni smo pomaganju našim klijentima u uspjehu u stalno evoluirajućim svijetu tehnologije.

U Expertima, razumijemo da je svaka tvrtka jedinstvena, stoga pristupamo svakom projektu personalizirano. Naš tim vještih dizajnera, programera i voditelja projekata zajednički surađuju s našim klijentima kako bi razumjeli njihove ciljeve i potrebe, te razvili prilagođena rješenja koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe.

Isporuka visoko kvalitetnih web rješenja

Bilo da tražite novu web stranicu, e-commerce platformu ili prilagođenu softversku aplikaciju, mi imamo stručnost i resurse za isporuku rezultata koji nadmašuju vaša očekivanja. Od početne konzultacije do konačnog proizvoda, posvećeni smo pružanju našim klijentima izuzetne usluge i podrške.

Na našim web stranicama pronaći ćete sve informacije i odgovore o izradi web stranica, što je sve potrebno obaviti prije samog dizajna stranica, kakve web stranice postoje, SEO optimizaciji stranica što je web hosting a što domena ali i sve ostale pojmove koji su vežu uz izradu web stranica. Ukoliko ipak postoji pitanje na koje nećete naći odgovor, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva dodatna pitanja te Vas savjetovati o svim opcijama i mogućnostima.

U Expertima, strastveni smo u onome što radimo, i ponosni smo na isporuku visokokvalitetnih rješenja koja pomažu našim klijentima u uspjehu. Kontaktirajte nas danas da saznate više o tome kako vam možemo pomoći da podignete svoju tvrtku na sljedeću razinu.

Experti - O nama

HTML & CSS stranice

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

PHP & MySQL aplikacije

PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, na bazi podataka baziranim web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorile moćne, interaktivne web aplikacije i web riješenja.

SEO optimizacija stranica

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njegov sadržaj, struktura i kod, kako bi bila privlačnija pretraživačima te kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Web hosting i domene

Usluga koja poduzećima i pojedincima pruža tehnologiju potrebnu za hosting odnosno smještaj web stranice ili web aplikacije na server čime se one stavljaju na raspolaganje putem domene (npr. www.experti.com).

Online oglašavanje i marketing

Online marketing tehnike uključuju optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC), marketing na društvenim medijima, marketing sadržaja, email marketing i marketing utjecaja, među ostalima.

Wordpress web stranice

WordPress je svestran i fleksibilan platforma koja se može koristiti za izradu širokog spektra web stranica, od osobnih blogova do velikih e-commerce web stranica.

Proces narudžbe usluge i izrade web radova

Odlučili ste naručiti određenu uslugu od našeg tima i sada se pitate kako naručiti uslugu.

Što je sve potrebno isplanirati odnosno poslati da bi usluga bila završena brzo i kvalitetno.

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koja pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina

Baza web pitanja i odgovara

Malu baza web pitanja i odgovara u kojoj ćemo pokušati dati što jednostavnije odgovore na pitanja usko vezana uz web dizajn i web programiranje te tehnologiju koja je usko vezana uz izradu web stranica.

Unaprijedite svoju online prisutnost uz naša prilagođena web rješenja

Inovativna i kompletna web rješenja za moderne tvrtke i poduzetnike
Od koncepta do lansiranja, tu smo za vas. Naš tim skup je vrhunskih profesionalaca od koji svaki sa svojim jedinstvenim vještinama, idejama, kreativnošću i znanjima radi na tome da uspjeh te napredak naših partnera i klijenata bude neizostavan. Na našim web stranicama možete pronaći sve usluge koje Experti nude ali i objašnjenja samih principa tehnologija kako bi i vama olakšali i omogućili da prepoznate što je potrebno da se vaši poslovni projekti i dalje razvijaju.

Web Usluge

Proces narudžbe usluge i izrade web stranice ili web aplikacije

Što je sve potrebno da bi usluga bila obavljena brzo i kvalitetno
Kada dizajniramo vašu web stranicu, želimo se osigurati da imamo jasne ciljeve na umu. Za to, prvo ćemo trebati razumjeti vaše poslovne ciljeve - što želite postići sa svojom web stranicom, tko vam je ciljna publika i kako ćete mjeriti uspjeh. Prateći ovaj proces, možemo stvoriti web stranicu koja ne samo izgleda odlično, nego također zadovoljava vaše poslovne ciljeve i potrebe vaše ciljne publike.
Vrsta web stranice koja vam treba ovisit će o vašim ciljevima i potrebama vaše ciljne publike. Razumijevanjem ovih čimbenika možete surađivati s web dizajnerom ili programerom kako bi stvorili web stranicu ili web aplikaciju koja ispunjava vaše specifične potrebe i pomaže vam postići vaše ciljeve.
Kontakt Informacije

Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem

"Custom CMS" sustavi u kombinaciji s responzivnim dizajnom savršena su kombinacija s izgradnju web portala s novostima ali i za ugradnju u već postojeće web stranice.

Multi-korisnički CMS

Jednostavno objavljivanje

Efikasno za marrketing