Sorry, your browser does not support JavaScript!
Kontakt

SEO: Kako postići da se vaša stranica pojavljuje u vrhu Google pretrage

Imati vrhunski dizajniranu stranicu je svakako jedan od vodećih elemenata važnih za dobre poslovne rezultate no bez posjetitelja koji će vašu stranicu lako i brzo pronaći tijekom pretrage Interneta, sama stranica neće biti dovoljna. Da bi vaša stranica dospjela na sami vrh rezultata pretrage na Google-u ili ostalim pretraživačima bit će potrebno uložiti puno vremena u Optimizaciju za Internet pretraživače koju nazivamo SEO (Search Engine Optimization)
SEO: Kako postići da se vaša stranica pojavljuje u vrhu Google pretrage

SEO znači Optimizacija za pretraživača, što označava poboljšanje pozicije u rezultatima pretraživanja na tražilicama poput Google-a.

Optimizacija obuhvaća skup radnji s ciljem povećanja količine i kvalitete prometa na web stranicu kroz organske rezultate pretraživača. Pretraživači poput Googlea, Binga i Yahoo!a koriste složene algoritme za rangiranje web stranica temeljem relevantnosti, autoriteta i popularnosti. Kada neko izvrši pretragu na pretraživaču, rezultati se rangiraju prema ovim algoritmima i najrelevantniji, autoritativniji i popularnije web stranice prikazuju se na vrhu rezultata.

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njezin sadržaj, struktura i kod, a kako bi bila privlačnija pretraživačima i kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Neki od glavnih taktika uključenih u SEO uključuju:

  • Istraživanje ključnih riječi: identificiranje ključnih riječi i fraza koje ljudi koriste za pretraživanje proizvoda ili usluga koje pruža vaša web stranica, te korištenje tih ključnih riječi u sadržaju vaše web stranice, meta oznaka i drugih elemenata.
  • On-page optimizacija: poboljšavanje sadržaja i strukture vaše web stranice kako bi bila prilagođenija korisnicima i jednostavnija za razumijevanje od strane pretraživača. Ovo uključuje optimizaciju naslova stranice, naslova, slika i unutarnjih poveznica.
  • Off-page optimizacija: gradnja visokokvalitetnih unosnih poveznica na vašu web stranicu s drugih pouzdanih web stranica kako bi se poboljšala autoritativnost i vidljivost vaše web stranice u pretraživačima.
  • Tehnička SEO: osiguranje da je kod vaše web stranice čist i bez grešaka te da se pridržava najboljih praksi za optimizaciju pretraživača, kao što su korištenje prilagođenog dizajna za mobilne uređaje, brzi vremenski rok učitavanja strance

Sljedeći ove i druge najbolje prakse SEO-a, možemo poboljšati vidljivost i rangiranje vaše web stranice u rezultatima pretraživanja pretraživača, što će neizbježno dovesti do povećanja prometa, vidljivosti i, na kraju, uspješnijeg poslovanja.

Experti time je kroz svoje poslovanje već mnogobrojne stranice pozicionirao na sami vrha Google pretrage a neke taj položaj drže već godinama što ih čini liderom među svojim konkurentima.

SEO: Kako postići da se vaša stranica pojavljuje u vrhu Google pretrage

Web domena i Online marketing

Jedan od elementa SEO optimizacije su također dobar odabir web domene ali i inovativan Internet marketing i oglašavanje. Više o ovim temama i uslugama možete pročitati u odjeljcima web domene i Internet marketing i oglašavanje.

HTML & CSS stranice

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

PHP & MySQL aplikacije

PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, na bazi podataka baziranim web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorile moćne, interaktivne web aplikacije i web riješenja.

SEO optimizacija stranica

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njegov sadržaj, struktura i kod, kako bi bila privlačnija pretraživačima te kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Web hosting i domene

Usluga koja poduzećima i pojedincima pruža tehnologiju potrebnu za hosting odnosno smještaj web stranice ili web aplikacije na server čime se one stavljaju na raspolaganje putem domene (npr. www.experti.com).

Online oglašavanje i marketing

Online marketing tehnike uključuju optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC), marketing na društvenim medijima, marketing sadržaja, email marketing i marketing utjecaja, među ostalima.

Wordpress web stranice

WordPress je svestran i fleksibilan platforma koja se može koristiti za izradu širokog spektra web stranica, od osobnih blogova do velikih e-commerce web stranica.

Proces narudžbe usluge i izrade web radova

Odlučili ste naručiti određenu uslugu od našeg tima i sada se pitate kako naručiti uslugu.

Što je sve potrebno isplanirati odnosno poslati da bi usluga bila završena brzo i kvalitetno.

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koja pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina

Baza web pitanja i odgovara

Malu baza web pitanja i odgovara u kojoj ćemo pokušati dati što jednostavnije odgovore na pitanja usko vezana uz web dizajn i web programiranje te tehnologiju koja je usko vezana uz izradu web stranica.

Unaprijedite svoju online prisutnost uz naša prilagođena web rješenja

Inovativna i kompletna web rješenja za moderne tvrtke i poduzetnike
Od koncepta do lansiranja, tu smo za vas. Naš tim skup je vrhunskih profesionalaca od koji svaki sa svojim jedinstvenim vještinama, idejama, kreativnošću i znanjima radi na tome da uspjeh te napredak naših partnera i klijenata bude neizostavan. Na našim web stranicama možete pronaći sve usluge koje Experti nude ali i objašnjenja samih principa tehnologija kako bi i vama olakšali i omogućili da prepoznate što je potrebno da se vaši poslovni projekti i dalje razvijaju.

Web Usluge

Proces narudžbe usluge i izrade web stranice ili web aplikacije

Što je sve potrebno da bi usluga bila obavljena brzo i kvalitetno
Kada dizajniramo vašu web stranicu, želimo se osigurati da imamo jasne ciljeve na umu. Za to, prvo ćemo trebati razumjeti vaše poslovne ciljeve - što želite postići sa svojom web stranicom, tko vam je ciljna publika i kako ćete mjeriti uspjeh. Prateći ovaj proces, možemo stvoriti web stranicu koja ne samo izgleda odlično, nego također zadovoljava vaše poslovne ciljeve i potrebe vaše ciljne publike.
Vrsta web stranice koja vam treba ovisit će o vašim ciljevima i potrebama vaše ciljne publike. Razumijevanjem ovih čimbenika možete surađivati s web dizajnerom ili programerom kako bi stvorili web stranicu ili web aplikaciju koja ispunjava vaše specifične potrebe i pomaže vam postići vaše ciljeve.
Kontakt Informacije

Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem

"Custom CMS" sustavi u kombinaciji s responzivnim dizajnom savršena su kombinacija s izgradnju web portala s novostima ali i za ugradnju u već postojeće web stranice.

Multi-korisnički CMS

Jednostavno objavljivanje

Efikasno za marrketing