Sorry, your browser does not support JavaScript!
Kontakt

Izrada web aplikacija i dinamičkih web stranica

Experti tim je specijaliziran za izradu složenih web rješenja koja zahtijevaju izradu i programiranje web aplikacija po vašim zahtjevima i potrebama.

Svaka web stranica koja mora omogućiti interakciju s posjetiteljima vaše web lokacije zahtijevat će izradu složenijeg tipa web rješenja koje tada nazivamo web aplikacija a koje najčešće koriste baze podataka.

web aplikacije i web programiranje

PHP & MySQL web aplikacije

PHP (Hypertext Preprocessor) je server-side skriptni jezik korišten za razvoj dinamičnih web stranica odnosno web aplikacija. To je popularan jezik za web razvoj zato što je vrlo moćan, svestran i dobro podržan od strane velike zajednice programera.

MySQL je sustav za upravljanje relacijskim bazama podataka koji se često koristi u kombinaciji s PHP-om za spremanje i dohvaćanje podataka između web aplikacija i baze podataka. MySQL je moćno sredstvo za upravljanje i organiziranje velikih količina podataka i široko se koristi za web aplikacije, online forume, portale s vijestima, web shop-ove i druge web stranice bazirane na bazama podataka.

Ukratko, PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, baziranih na bazi podataka web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorili moćni, interaktivni web aplikacije.

Primjeri nekih djelatnosti kojima će web aplikacije biti potrebne su:
  • Portali s vijestima i web stranice s dnevnim promjenama sadržaja,
  • Web trgovine i web shop-ovi,
  • Lanac trgovina koji koriste istu bazu podataka za asortiman proizvoda,
  • Komplicirani online sustavi poput web stranica Avio-kompanija, turističkih agencija,
  • Web Forumi, online chatovi,
  • Društvene mreže i slični web sustavi,
  • Sve vrste stranica sa sustavima za prijavu korisnika i kreiranje korisničkih računa

Web aplikacije koje izrađuje naš tim mogu do detalja biti prilagođene vašim potrebama stoga je samo vaša ideja i zamisao ograničenje.

Ako ipak tražite nešto jednostavnije web stranice svakako provjerite naš odjeljak s informacijama o jednostavnim web stranicama i izradi web stranica u HTML i CSS tehnologiji.

HTML & CSS stranice

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

PHP & MySQL aplikacije

PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, na bazi podataka baziranim web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorile moćne, interaktivne web aplikacije i web riješenja.

SEO optimizacija stranica

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njegov sadržaj, struktura i kod, kako bi bila privlačnija pretraživačima te kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Web hosting i domene

Usluga koja poduzećima i pojedincima pruža tehnologiju potrebnu za hosting odnosno smještaj web stranice ili web aplikacije na server čime se one stavljaju na raspolaganje putem domene (npr. www.experti.com).

Online oglašavanje i marketing

Online marketing tehnike uključuju optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC), marketing na društvenim medijima, marketing sadržaja, email marketing i marketing utjecaja, među ostalima.

Wordpress web stranice

WordPress je svestran i fleksibilan platforma koja se može koristiti za izradu širokog spektra web stranica, od osobnih blogova do velikih e-commerce web stranica.

Proces narudžbe usluge i izrade web radova

Odlučili ste naručiti određenu uslugu od našeg tima i sada se pitate kako naručiti uslugu.

Što je sve potrebno isplanirati odnosno poslati da bi usluga bila završena brzo i kvalitetno.

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koja pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina

Baza web pitanja i odgovara

Malu baza web pitanja i odgovara u kojoj ćemo pokušati dati što jednostavnije odgovore na pitanja usko vezana uz web dizajn i web programiranje te tehnologiju koja je usko vezana uz izradu web stranica.

Unaprijedite svoju online prisutnost uz naša prilagođena web rješenja

Inovativna i kompletna web rješenja za moderne tvrtke i poduzetnike
Od koncepta do lansiranja, tu smo za vas. Naš tim skup je vrhunskih profesionalaca od koji svaki sa svojim jedinstvenim vještinama, idejama, kreativnošću i znanjima radi na tome da uspjeh te napredak naših partnera i klijenata bude neizostavan. Na našim web stranicama možete pronaći sve usluge koje Experti nude ali i objašnjenja samih principa tehnologija kako bi i vama olakšali i omogućili da prepoznate što je potrebno da se vaši poslovni projekti i dalje razvijaju.

Web Usluge

Proces narudžbe usluge i izrade web stranice ili web aplikacije

Što je sve potrebno da bi usluga bila obavljena brzo i kvalitetno
Kada dizajniramo vašu web stranicu, želimo se osigurati da imamo jasne ciljeve na umu. Za to, prvo ćemo trebati razumjeti vaše poslovne ciljeve - što želite postići sa svojom web stranicom, tko vam je ciljna publika i kako ćete mjeriti uspjeh. Prateći ovaj proces, možemo stvoriti web stranicu koja ne samo izgleda odlično, nego također zadovoljava vaše poslovne ciljeve i potrebe vaše ciljne publike.
Vrsta web stranice koja vam treba ovisit će o vašim ciljevima i potrebama vaše ciljne publike. Razumijevanjem ovih čimbenika možete surađivati s web dizajnerom ili programerom kako bi stvorili web stranicu ili web aplikaciju koja ispunjava vaše specifične potrebe i pomaže vam postići vaše ciljeve.
Kontakt Informacije

Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem

"Custom CMS" sustavi u kombinaciji s responzivnim dizajnom savršena su kombinacija s izgradnju web portala s novostima ali i za ugradnju u već postojeće web stranice.

Multi-korisnički CMS

Jednostavno objavljivanje

Efikasno za marrketing