Sorry, your browser does not support JavaScript!
Kontakt

Izrada web stranica - Jednostavni web dizajn

Dobrodošli u svijet web dizajna.  Na ovoj stranici dati ćemo vam uvid u to što su jednostavne web stranice i da li one mogu zadovoljiti vaš potrebe za online prisutnosti. Baza svih jednostavnih ili kako ih općenito zovemo statičnih stranica su kombinacija dva jezika HTML i CSS.
Web dizajn - Izrada web stranica

HTML & CSS web stranice

HTML (HyperText Markup Language) i CSS (Cascading Style Sheets) su dvoje od ključnih tehnologija korištenih za izgradnju i dizajn web stranica.

HTML je jezik oznaka korišten za strukturiranje i stvaranje sadržaja web stranice. On pruža okvir za organiziranje teksta, slika, videa i drugog sadržaja u značajne sekcije i elemente, poput naslova, paragrafa, popisa, poveznica, fotografija i još mnogo toga.

CSS je jezik stilova korišten za dodavanje stilova i vizualnih efekata HTML sadržaja. Pomoću CSS-a, kontroliramo izgled, font, boju i druge vizualne aspekte web stranice, čineći ga atraktivnijim i profesionalnijim.

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

Je li HTML dovoljan za poslovne web stranice?

HTML je temeljna tehnologija za stvaranje web stranica i koristi se uz druge tehnologije poput CSS-a i JavaScripta za stvaranje modernih i dinamičnih poslovnih web stranica. Međutim, sam po sebi, HTML možda nije dovoljan za izgradnju složenih i bogatih funkcijama poslovnih web stranica koje omogućavaju interakciju sa web stranicama i povezivanje s bazama podataka.

Na primjer, ako želite stvoriti e-commerce web stranicu koja uključuje funkcije poput košarica za kupnju, popisa proizvoda i sigurnog procesiranja plaćanja, možda ćemo morati koristiti dodatne tehnologije poput PHP-a i MySQL-a.

Općenito, HTML je dobar početak za izgradnju jednostavnih i statičnih poslovnih web stranica koje ne zahtijevaju promjene sadržaja na dnevnoj razini.

Primjeri nekih djelatnosti kojima će HTML/CSS stranice zadovoljiti potrebe su:

  • Caffe Barovi, Restorani, Fast food i ostali ugostiteljski objekti,
  • Frizerski saloni, Kozmetički saloni, Saloni za masažu,
  • Auto servisi, Vulkanizeri, Autolimari isl,
  • Stolari, Bravari, Keramičari, Soboslikari i ostale građevinske djelatnosti ,
  • Zubari, Liječnici opće prakse, Kiropraktičari, i djelatnosti iz medicine,
  • Sudski tumači, Odvjetnici, Javni bilježnici,
  • Ostale razne obrtničke djelatnosti te ostale manje i srednje tvrtke tvrtke.

Za složenije i dinamične web stranice, možda ćemo morati koristiti dodatne tehnologije kako bismo osigurali funkcionalnost i zahtjeve koje vaše poslovanje zahtijeva.

Za više informacija o složenim web aplikacijama molimo da posjetite odjeljak o njima – PHP i MySQL dinamičke web stranice i web aplikacije.

HTML & CSS stranice

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

PHP & MySQL aplikacije

PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, na bazi podataka baziranim web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorile moćne, interaktivne web aplikacije i web riješenja.

SEO optimizacija stranica

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njegov sadržaj, struktura i kod, kako bi bila privlačnija pretraživačima te kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Web hosting i domene

Usluga koja poduzećima i pojedincima pruža tehnologiju potrebnu za hosting odnosno smještaj web stranice ili web aplikacije na server čime se one stavljaju na raspolaganje putem domene (npr. www.experti.com).

Online oglašavanje i marketing

Online marketing tehnike uključuju optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC), marketing na društvenim medijima, marketing sadržaja, email marketing i marketing utjecaja, među ostalima.

Wordpress web stranice

WordPress je svestran i fleksibilan platforma koja se može koristiti za izradu širokog spektra web stranica, od osobnih blogova do velikih e-commerce web stranica.

Proces narudžbe usluge i izrade web radova

Odlučili ste naručiti određenu uslugu od našeg tima i sada se pitate kako naručiti uslugu.

Što je sve potrebno isplanirati odnosno poslati da bi usluga bila završena brzo i kvalitetno.

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koja pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina

Baza web pitanja i odgovara

Malu baza web pitanja i odgovara u kojoj ćemo pokušati dati što jednostavnije odgovore na pitanja usko vezana uz web dizajn i web programiranje te tehnologiju koja je usko vezana uz izradu web stranica.

Unaprijedite svoju online prisutnost uz naša prilagođena web rješenja

Inovativna i kompletna web rješenja za moderne tvrtke i poduzetnike
Od koncepta do lansiranja, tu smo za vas. Naš tim skup je vrhunskih profesionalaca od koji svaki sa svojim jedinstvenim vještinama, idejama, kreativnošću i znanjima radi na tome da uspjeh te napredak naših partnera i klijenata bude neizostavan. Na našim web stranicama možete pronaći sve usluge koje Experti nude ali i objašnjenja samih principa tehnologija kako bi i vama olakšali i omogućili da prepoznate što je potrebno da se vaši poslovni projekti i dalje razvijaju.

Web Usluge

Proces narudžbe usluge i izrade web stranice ili web aplikacije

Što je sve potrebno da bi usluga bila obavljena brzo i kvalitetno
Kada dizajniramo vašu web stranicu, želimo se osigurati da imamo jasne ciljeve na umu. Za to, prvo ćemo trebati razumjeti vaše poslovne ciljeve - što želite postići sa svojom web stranicom, tko vam je ciljna publika i kako ćete mjeriti uspjeh. Prateći ovaj proces, možemo stvoriti web stranicu koja ne samo izgleda odlično, nego također zadovoljava vaše poslovne ciljeve i potrebe vaše ciljne publike.
Vrsta web stranice koja vam treba ovisit će o vašim ciljevima i potrebama vaše ciljne publike. Razumijevanjem ovih čimbenika možete surađivati s web dizajnerom ili programerom kako bi stvorili web stranicu ili web aplikaciju koja ispunjava vaše specifične potrebe i pomaže vam postići vaše ciljeve.
Kontakt Informacije

Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem

"Custom CMS" sustavi u kombinaciji s responzivnim dizajnom savršena su kombinacija s izgradnju web portala s novostima ali i za ugradnju u već postojeće web stranice.

Multi-korisnički CMS

Jednostavno objavljivanje

Efikasno za marrketing