Sorry, your browser does not support JavaScript!
Kontakt

Usluge grafičkog dizajna

Istaknite svoj brand uz naše zanosne dizajn ideje, dizajni koji ne samo da izgledaju dobro, već i daju rezultate. Od koncepta do stvaranja, ulažemo napore da naši dizajni pričaju vašu priču. Naši vizualni koncepti su više od samo lijepih slika, oni su strateška rješenja za vaše marketinške izazove
Usluge grafičkog dizajna

Što je grafički dizajn

Grafički dizajn je umjetnost i tehnika stvaranja vizualnog sadržaja za komunikaciju informacijama, idejama ili porukama specifičnoj publici. Uključuje korištenje tipografije, slika, boja i drugih vizualnih elemenata kako bi se stvorili dizajni koji su vizualno privlačni i učinkoviti u komuniciranju poruke ili ideje.

Grafički dizajn koristi se u širokom rasponu primjena, uključujući oglašavanje, brendiranje, pakiranje, web dizajn, dizajn knjiga i časopisa, i više.

Proces grafičkog dizajna

Proces grafičkog dizajna obično uključuje nekoliko koraka, uključujući definiranje ciljeva projekta, istraživanje ciljne publike, kreativno razmišljanje i skiciranje ideja, stvaranje početnih dizajna, prilagođavanje dizajna na temelju povratnih informacija i testiranja, i završavanje dizajna za proizvodnju.

Što dobar grafički dizajn mora zadovoljiti

Dobar grafički dizajn ne bi trebao samo izgledati vizualno privlačan, već i učinkovito komunicirati željenu poruku ciljnoj publici. Učinkoviti dizajn može pomoći brendovima da se izdvoje u prenapučenom tržištu, jasno i brzo komunicirati složene informacije te stvoriti emocionalnu vezu s publikom.

Grafičke usluge koje nudimo

  • Izrada logotipa i vizualnog identiteta,
  • Dizajn letaka i plakata,
  • Grafički dizajn za web stranice,
  • Dizajniranje vizitki, memoranduma, i sitnih poslovnih elemenata,
  • Dizajn majice i ostalih odjevnih predmeta,
  • Dizajni svih vrste reklamnih materijala,
  • Fotomontaže i simulacije,
  • Retuširanje fotografija,
  • Ostale grafičke usluge

HTML & CSS stranice

Zajedno, HTML i CSS čine temeljne blokove većine web stranica i oni su esencijalni alati za svakog web dizajnera ili programera. HTML pruža strukturu i sadržaj, dok CSS dodaje vizualni stil i prezentaciju.

PHP & MySQL aplikacije

PHP i MySQL su važni alati za izgradnju dinamičkih, na bazi podataka baziranim web stranica i često se koriste zajedno kako bi se stvorile moćne, interaktivne web aplikacije i web riješenja.

SEO optimizacija stranica

SEO uključuje optimizaciju različitih elemenata web stranice, kao što su njegov sadržaj, struktura i kod, kako bi bila privlačnija pretraživačima te kako bi se rangirala više u rezultatima pretraživanja (SERP).

Web hosting i domene

Usluga koja poduzećima i pojedincima pruža tehnologiju potrebnu za hosting odnosno smještaj web stranice ili web aplikacije na server čime se one stavljaju na raspolaganje putem domene (npr. www.experti.com).

Online oglašavanje i marketing

Online marketing tehnike uključuju optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC), marketing na društvenim medijima, marketing sadržaja, email marketing i marketing utjecaja, među ostalima.

Wordpress web stranice

WordPress je svestran i fleksibilan platforma koja se može koristiti za izradu širokog spektra web stranica, od osobnih blogova do velikih e-commerce web stranica.

Proces narudžbe usluge i izrade web radova

Odlučili ste naručiti određenu uslugu od našeg tima i sada se pitate kako naručiti uslugu.

Što je sve potrebno isplanirati odnosno poslati da bi usluga bila završena brzo i kvalitetno.

Experti - O nama

Dobrodošli u Experte, vodeću tvrtku za web dizajn i programiranje, tim koja pruža inovativna i visokokvalitetna rješenja za tvrtke svih veličina

Baza web pitanja i odgovara

Malu baza web pitanja i odgovara u kojoj ćemo pokušati dati što jednostavnije odgovore na pitanja usko vezana uz web dizajn i web programiranje te tehnologiju koja je usko vezana uz izradu web stranica.

Unaprijedite svoju online prisutnost uz naša prilagođena web rješenja

Inovativna i kompletna web rješenja za moderne tvrtke i poduzetnike
Od koncepta do lansiranja, tu smo za vas. Naš tim skup je vrhunskih profesionalaca od koji svaki sa svojim jedinstvenim vještinama, idejama, kreativnošću i znanjima radi na tome da uspjeh te napredak naših partnera i klijenata bude neizostavan. Na našim web stranicama možete pronaći sve usluge koje Experti nude ali i objašnjenja samih principa tehnologija kako bi i vama olakšali i omogućili da prepoznate što je potrebno da se vaši poslovni projekti i dalje razvijaju.

Web Usluge

Proces narudžbe usluge i izrade web stranice ili web aplikacije

Što je sve potrebno da bi usluga bila obavljena brzo i kvalitetno
Kada dizajniramo vašu web stranicu, želimo se osigurati da imamo jasne ciljeve na umu. Za to, prvo ćemo trebati razumjeti vaše poslovne ciljeve - što želite postići sa svojom web stranicom, tko vam je ciljna publika i kako ćete mjeriti uspjeh. Prateći ovaj proces, možemo stvoriti web stranicu koja ne samo izgleda odlično, nego također zadovoljava vaše poslovne ciljeve i potrebe vaše ciljne publike.
Vrsta web stranice koja vam treba ovisit će o vašim ciljevima i potrebama vaše ciljne publike. Razumijevanjem ovih čimbenika možete surađivati s web dizajnerom ili programerom kako bi stvorili web stranicu ili web aplikaciju koja ispunjava vaše specifične potrebe i pomaže vam postići vaše ciljeve.
Kontakt Informacije

Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem

"Custom CMS" sustavi u kombinaciji s responzivnim dizajnom savršena su kombinacija s izgradnju web portala s novostima ali i za ugradnju u već postojeće web stranice.

Multi-korisnički CMS

Jednostavno objavljivanje

Efikasno za marrketing